Second Opinion weken bij Smit Optiek

Wij van Smit Optiek Drachten hebben ze regelmatig in de zaak: mensen die een bril hebben gekocht bij een andere winkel en sindsdien rondlopen met klachten als moeilijk focussen, langdurige hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of een verminderde concentratie. 'Wij vinden het wel zo fair als de opticien die de bril verkocht heeft een kans krijgt om het probleem op te lossen, maar als dat stadium al is gepasseerd, voorzien wij de klant graag van advies.'

Om dat nog beter en aantrekkelijker te kunnen doen, organiseert Smit Optiek Drachten nu samen met glasleverancier Rodenstock de Second Opinion weken. Tijdens deze weken wordt er in de winkel een gratis state-of-the-art oogmeting, uitgebreide brilcontrole met aansluitend advies aangeboden.

Besluit u tot aankoop van een nieuwe set Rodenstock glazen, dan ontvangt u het 2e glas gratis, waardoor de investering bij de andere winkel toch nog iets opleverd.

Rodenstock is een hoogwaardig merk waar wij al jaren zeer goede ervaringen mee hebben. We zijn dan ook blij dat wij samen met de fabrikant deze actie aan kunnen bieden.

De second opinion weken lopen van 01-12-2019 t/m 31-12-2019. Mensen die niet comfortabel kijken door hun huidige brilleglazen en daar onderzoek naar willen laten doen, kunnen nu een afspraak maken voor een second opinion via: 0512-514881.

Onze experts staan voor u klaar! 

 

COMPUTERBRIL, MUZIEKBRIL, BRIDGEBRIL, ENZ........


Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: de Porsche Design beeldschermbril.

Rodenstock beeldschermbril vanaf € 299,00

Een Rodenstock beeldschermbril of computerbril koop je bij Smit Optiek Drachten!

Rodenstock beeldschermbril met Multigressiv Ergo beeldschermglazen vanaf € 299,00.              Een goed zicht op de korte afstanden? Kom dan langs voor een computerbril, deze is te gebruiken voor computer, lezen, muziek, bridge of andere hobby's op de korte afstanden.           Type PC werkt vanaf 35cm tot +/- 120cm   Type Room werkt vanaf 35cm tot +/- 200cm.    

Wist u dat als u voor uw werk meer dan 2 uren per dag achter een beeldscherm zit, ook al is dit onderbroken door pauzes, uw werkgever verplicht is om een beeldschermbril aan te bieden. Hierdoor heeft u minder kans om ergonomische klachten te ontwikkelen.

Wij adviseren u graag!