Een montuur van Smit Optiek versterkt uw persoonlijkheid

Een minimalistisch montuur die u bijna niet op uw neus voelt (en ziet) zitten. Een strak en stoer design die uw persoonlijkheid onderstreept. Of een ronder montuur die helemaal in het laatste modebeeld past. U merkt het al, er zijn verschillende brilmonturen voor diverse stijlen. Bij Smit Optiek in Drachten vindt u gegarandeerd de bril die het beste bij u past. In onze brillenwinkel vindt u namelijk het grootste aanbod monturen van Friesland. Kies uit meer dan 3000 modellen van uniek design uit onder meer Amsterdam, Milaan, Parijs en Barcelona.

Dames- en herenmonturen

Dames- en herenmonturen

Of u nu al jaren gewend bent om een bril te dragen of net om de hoek komt kijken op monturengebied, neem altijd rustig de tijd om een nieuwe bril uit te zoeken. Zo kiest u uiteindelijk voor een montuur waar u zich comfortabel bij voelt en dus écht bij u past.

Kindermonturen

Kindermonturen

Een bril is best cool, ook voor de kids. Bij Smit Optiek vindt u de grootste collectie tiener- en kinderbrillen van Friesland. Ook voor uw zoon of dochter hebben we een montuur waarmee hij of zij graag gezien wordt.

Zonnebrillen: bescherming en mode voor uw ogen

Naast het bieden van UV-bescherming voor uw ogen, zijn zonnebrillen tegenwoordig ook een modeaccessoire. De zonnebrillencollectie van Smit Optiek bestaat uit vele merken zoals Porsche Design, Tom Ford, Adidas, Parajumpers, Bollé, Ray-Ban, Rocco, Serengeti, Revo, Polaroid, Rodenstock, Ana Hickmann, T-Charge, Superdry, Red Bull, Kaleos, Cazal, Fleye en Etnia Barcelona. 

Op sterkte vanaf € 73,-
De meeste zonnebrillen kunnen we ook op sterkte maken zodat u als brildrager ook optimaal geniet van de zon. Een zonnebril op sterkte koopt u al vanaf € 73,-.

Brillenglazen

Brillenglazen zijn maatwerk en worden voor diverse doeleinden vervaardigd. Denk aan lezen, computerwerk, voor uw veiligheid, sporten of een combinatie hiervan. Wij leveren uitsluitend glazen van A-merkfabrikanten zoals Rodenstock, Essilor, Hoya, HOC en Zeiss.

Kwaliteit voor uw ogen
Smit Optiek werkt voornamelijk met Rodenstock-glazen. U krijgt 6 maanden gewenningsgarantie en 2 jaar garantie op eventuele fabrieksfouten. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Rodenstock biedt een groot scala aan mogelijkheden: van standaard glazen tot een op uw ogen aangepast glas.

Vraag in de winkel naar de nieuwste Impression Freesign-glazen. Smit Optiek is de enige dealer in Drachten die deze individuele glazen van topglas verkoopt.